TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Samsung The Serif nu tillgänglig i Ivy Green

Vill du ha en lite annorlunda TV i murgrönsgrönt?

Av / 2024-07-28 - 10:01
Samsung The Serif nu tillgänglig i Ivy Green

Samsung är en populär leverantör av TV-skärmar i alla former och storlekar, och bland de märkligaste av dessa är designskärmen The Serif, som lanserades 2021. Den stilfulla TV:n är formad som ett romerskt ”I” med seriffer sett från sidan, vilket ger den ett lite annorlunda utseende jämfört med vanliga plattskärmar.

Serif finns redan i färgerna Cloud White och Cotton Blue, och nu kan du beställa den i en ny färg som heter Ivy Green så att den matchar dina krukväxter. Vi räknar med att många potentiella köpare kommer att falla pladask för den här.

(Foto: Samsung)

Samsung Serif 2024: En annorlunda design-TV

Eftersom Serif är avsedd för ett designhem är det kanske inte förvånande att Samsung nu kommer att erbjuda den i fler färgalternativ. Skärmen levereras också med långa ben så att den kan stå rakt på golvet och placeras var du vill, till exempel i ett hörn. Den har dock inget väggfäste – för det har du syskonmodellen The Frame.

”Med Serif ville vi komma bort från idén om att en TV ska vara ultraplatt. Istället är det ett objekt som kan roteras och manipuleras. Den kan stå var som helst, till och med på golvet med sina egna ben. Vad vi letade efter var en solid närvaro som kunde passa in naturligt i olika miljöer, som ett objekt eller en möbel”, sa designerduon Ronan och Erwan Bouroullec när Samsung TV presenterades för några år sedan.

I vårt test av The Serif 2021 konstaterade vi att den hade en knivskarp bild, men att den kunde behöva lite mer kontrast. Sedan dess har Samsung TV:n lanserats i en uppdaterad version med samma Matte Display som The Frame 2022. Den nya 2024-modellen har också ett uppgraderat användargränssnitt och modernare funktioner.

De medföljande benen gör att The Serif kan stå fritt på golvet medan kablarna är dragna längs ena benet. (Foto: Samsung)

Tillgänglig nu

Samsung The Serif 2024 i Ivy Green (eller Cloud White) finns tillgänglig nu i 43″, 50″ och 55″ med ett rekommenderat pris från 12 990 kronor.

OBS! Om du vill vara säker på att få tag på den senaste 2024-utgåvan, leta efter modellen LS01D med ett ”D” i slutet för 2024, eftersom den äldre modellen fortfarande är till salu. Eller välj helt enkelt den vita eller murgröna, eftersom den blå versionen förblir oförändrad.

LS01DB_010_R Side_Ivy Green LS01DB_007_Front_Ivy Green LS01DB_008_R Perspective_Ivy Green LS01DB_012_Back_Ivy Green LS01DB_015_Detail3_Ivy Green
<
>
Samsung The Serif Ivy Green. (Foto: Samsung)
Läs också En annorlunda TV från Samsung: The Serif Vill du ha en TV som inte ser som en TV? Då kan Samsungs välsvarvade The Serif vara ett fräscht alternativ.
Läs också Samsung: Den nya The Frame-modellen är här. Samsung byter ut sin mest populära TV - här är några av skillnaderna.
Läs också Väggprydnad med ljud Samsung har gjort den perfekta högtalaren för dig som redan har en Frame-TV: Music Frame är ett musiksystem förklätt som tavelram.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

2 reaktioner på ”Samsung The Serif nu tillgänglig i Ivy Green”

  1. Vet ni när det är tänkt att försäljningen för ”ivy green” påbörjas i Sverige. Än så länge är det ingen som säljer den.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs hela artikeln med LB+

Nyhet

LB+ Total vecka

Full tillgång till allt innehåll i en vecka

LB+ Total månad

Full tillgång till allt innehåll i en månad

LB+ Total 12 månader

Full tillgång till allt innehåll på Ljud & Bild och L&B Home i 12 månader

39 kr / för 1 vecka
49 kr / för 30 dagar
137,50 kr / mån
Med ett abonnemang får du även:
  • Tillgång till mer än 7500 produkttester!
  • Stora rabatter hos våra samarbetspartner i LB+ Fördelsklubb
  • Nyhetsbrev med senaste nyheterna varje vecka
  • L&B TechCast – en podd med L&B
  • Inaktiverade annonser
Vi har ingen bindningstid, avbryt när du vill.

Sony vidtar åtgärder efter klagomål

Ram på allvar?

Stora visioner från Hisense

Samsung visar upp årets TV- och projektornyheter på IFA

Kolla in vad TCL drog upp ur hatten på IFA-mässan

OLED-TV från Hisense

TCL lanserar ny storbilds-TV i Norden

TCL:s "The Frame"-konkurrent lanserad i USA

Mer OLED, mindre LCD från LG i framtiden

Här är TCL 115QM891

Känns den här bilden bekant?

Mer premium-TV från Samsung under 2024

Rulla till toppen