Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
GUIDER
Ge inte fåniga presenter till konfirmanden! Här är tio tekniska presenter som garanterat kommer att göra succé. - Läs mer...
Guide Över en natt gick artificiell intelligens från något man bara läste om till något konkret som vem som helst kunde använda. AI har blivit mainstream, men hur använder man det?
Guide De flesta människor idag är öppna för att köpa en begagnad mobiltelefon, men vi missar ett gyllene tillfälle när vi låter gamla mobiler samla damm i våra lådor.
Smart hem
Datum: 2024-07-09
Så smart räddar du växterna under semestern Semestern är precis runt hörnet. Resväska och pass är packade, men vad ska du göra med alla balkongblommor och krukväxter medan du är borta?
Bil & Elfordon
Datum: 2024-07-02
Bilsemester med elbil: Tänk på det här Du ska semestra i Europa. Och den här gången tar du elbilen! Det kan verka svårt, men är enklare än du tror. Tänk bara på det här.
Smart hem
Datum: 2024-05-09
10 tips om robotgräsklippare Tillverkarna släpper ständigt nya och mer avancerade robotar, men vilken är rätt för din trädgård? Här är checklistan för dig som letar efter den perfekta robotgräsklipparen.
Mobil
Datum: 2024-04-22
Så får du ut det mesta av batteriet i din mobil Med anledning av den årliga Earth Day kommer här fem bra tips för att ta hand om batteriet i mobilen – och ytterligare fyra tips för att spara mobilström.
Smart hem
Datum: 2024-04-21
Har Matter förändrat det smarta hemmet? One standard to rule them all! Efter två år, har Matter gjort det enklare att koppla ihop ett smart hem?
Gaming
Datum: 2024-04-20
10 tech-presenter till konfirmanden Ge inte fåniga presenter till konfirmanden! Här är tio tekniska presenter som garanterat kommer att göra succé.
Bil & Elfordon
Datum: 2024-04-12
Hur gröna är elbilar egentligen? Som elbilsägare finns det inget mer irriterande än att få höra att din bil inte är så grön som du tror. Så vi har undersökt tre utbredda påståenden om elbilar och klimatet.
Gaming
Datum: 2024-03-23
Bygg din dator själv: Enklare än att pussla Den bästa datorn är den du bygger själv! Och du behöver inte oroa dig för monteringen. Följ bara våra instruktioner.
Teknik
Datum: 2024-03-02
Artificiell intelligens för alla Över en natt gick artificiell intelligens från något man bara läste om till något konkret som vem som helst kunde använda. AI har blivit mainstream, men hur använder man det?
Bil & Elfordon
Datum: 2024-02-04
Översikt över elbilarna som kommer 2024 Hitta din nya elbil här.
Bil & Elfordon
Datum: 2023-12-11
Elbils-knep för vinterväglag Så får du längre räckvidd i vinterkylan.
Bil & Elfordon
Datum: 2023-10-30
Bättre laddning av elbilar: Så blir du av med räckviddsångesten Är du sugen på ny elbil men tycker att laddningen verkar för komplicerad? Är du rädd för att få slut på ström? Här är allt du behöver veta.
Smart hem
Datum: 2023-10-02
Så sover du gott med hjälp av smart teknologi För att vakna pigg och utvilad behöver du somna gott och sova rofyllt. Något som kan vara lättare sagt än gjort.
Mobil
Datum: 2023-09-17
De begagnade mobilernas kretslopp De flesta människor idag är öppna för att köpa en begagnad mobiltelefon, men vi missar ett gyllene tillfälle när vi låter gamla mobiler samla damm i våra lådor.
Mobil
Datum: 2023-09-16
iPhone 15 och övergången till USB-C: Vad kan du förvänta dig? Datahastighet, bildskärmar och laddning: Vad du behöver veta om USB-C på iPhone 15.
Datorer
Datum: 2023-05-09
Så får du bättre wifi-täckning hemma Med smarta prylar och smarta hem är bra Wi-Fi-täckning viktigare än någonsin. Du behöver ett mesh-nätverk – och så här gör du.
Smart hem
Datum: 2023-03-27
Matter gör det lättare att ha ett smart hem Matter överbryggar klyftan mellan smarta hemprodukter så att de fungerar sömlöst mellan de stora plattformarna.
Smart hem
Datum: 2023-03-25
Så gör du ditt kök riktigt smart Allt du behöver veta om det smarta köket innan du byter ut dina gamla prylar mot den allra senaste.
Bil & Elfordon
Datum: 2023-01-04
Nya elbilar 2023 Alla nya modeller från 25 märken.
Teknik
Datum: 2022-12-28
c-base Ljud & Bilds utsända har besökt en unik hackerspace i Berlin – en gammal rymdstation från framtiden!
Gaming
Datum: 2022-08-18
Så får du ut mer av gaming på din mobil Kom igång med seriös gaming på din iPhone- eller Android-mobil.
Bil & Elfordon
Datum: 2022-06-27
Så mycket bagage får du plats med En del elbilar kan inte ha dragkrok, andra kan inte ha takräcke. Se vilka som kan vad här.
Datorer
Datum: 2021-08-05
Samsung DeX Galaxy S21-serien och andra Galaxy-mobiler kan i stort sett ersätta en vanlig dator.
Datorer
Datum: 2021-05-01
Gratis tal-till-text på 3 sätt Diktering kan hjälpa dig att skriva snabbare. Oavsett om du har brutit handleden eller bara blir trött i fingrarna.

MEST LÄSTA GUIDER

Hjälp, vi ska semestra med elbil!
10 råd och tips: Så köper du rätt robotgräsklippare
Earth Day: Så kan din mobil bidra till att rädda planeten!
What’s the Matter? – har det smarta hemmet blivit enklare?

Läs också

Guide
Ge inte fåniga presenter till konfirmanden! Här är tio tekniska presenter som garanterat kommer att göra succé.
Guide
Som elbilsägare finns det inget mer irriterande än att få höra att din bil inte är så grön som du tror. Så vi har undersökt tre utbredda påståenden om elbilar och klimatet.
Guide
Den bästa datorn är den du bygger själv! Och du behöver inte oroa dig för monteringen. Följ bara våra instruktioner.
Rulla till toppen