TESTER Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

HyperJuice sparar plats i bagaget

HyperJuice laddar upp till fyra prylar samtidigt utan att tappa andan.

Av / 2024-08-17 - 10:01
HyperJuice sparar plats i bagaget

Om du behöver ladda en massa prylar när du är på språng räcker det inte med en laddare. Och laddare för bärbara datorer tar ofta upp mycket utrymme.

Targus, som i åratal har tillverkat tillbehör som datorväskor och liknande, har en utrymmesbesparande lösning, via sitt varumärke Hyper.

Den nya HyperJuice GaN-serien kan ladda upp till fyra enheter samtidigt – och med en total effekt på upp till 100 watt. Tack vare ny halvledarteknik har det också varit möjligt att göra adaptern mindre än vanligt utan att kompromissa med enhetens prestanda eller effektkapacitet.

Laddarna finns i en 70W-version med tre USB-strömuttag och en 100W-version med fyra uttag. Och när du reser utomlands behöver du inte köpa en adapterplugg. Den levereras nämligen med utbytbara pluggar som fungerar med uttag i över 150 länder.

Laddarna anpassar sig i realtid för att leverera optimal effekt till varje enhet med intelligent snabbladdning, vilket innebär att de levererar varierande mängder ström beroende på enhetens behov, upp till maximal effekt för varje port.

(Foto: Hyper)

Vad är GaN?

GaN (galliumnitrid) är ett halvledarmaterial som är mer energieffektivt än traditionella kiselbaserade halvledare, vilket möjliggör laddare med högre effekt i mindre storlek. Galliumnitrid är också det halvledarmaterial som används i blå lysdioder.

(Foto: Hyper)

Tillgänglighet och pris

Laddarna finns tillgängliga för köp nu.

HyperJuice GaN 70W kostar 799 kronor.
HyperJuice GaN 100W kostar 1 199 kronor.

Mer info: Targus

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Xperia får AI-bildredigering

Apple sade inte det i tisdags: Laddar med upp till 45 watt

Huawei lanserar tredelad vikbar mobil

Din nya iPhone 16 kommer inte att få Apple Intelligence

Bluetooth 6 är på gång

Inga stora iPhone-överraskningar från Apple

Nya Apple Watch 10

Var är laddaren?

Honor lanserar den tunnaste vikbara smartphonen hittills

Reparerbar och ombyggbar mobil

Efter uppdatering: Pixel-mobiler kan mäta om du har feber

Därför kan du inte längre höja och sänka volymen med din iPhone

Rulla till toppen