TESTER Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Google Pixel 9: Bilder och priser läckta

Det blir 3 modeller, plus en vikbar, och priserna har gått upp.

Av / 2024-07-15 - 15:30
Google Pixel 9: Bilder och priser läckta

Det verkar som att Google kommer släppa sina Pixel-mobiler tidigare i år då det nu börjar dyka upp videor av den på nätet. Först dök det upp en video på en avslagen Pixel 9 som förvånande nog var chockrosa!

Sen kom en video där den var påslagen, vilket bevisar att det inte bara var ett tomt skal. Och nu regnar det in videor där man får se en helt nu modell i serien kallad Pixel 9 Pro XL, jämförd med Samsung Galaxy S24 Ultra och iPhone 14 Pro Max.

Av videorna har vi lärt oss att det alltså kommer en Pixel 9, en Pixel 9 Pro i mindre storlek än tidigare, samt för den som vill ha en stor mobil den nya Pixel 9 Pro XL. Det kommer även komma en ny Pixel Fold-modell.

Kameramodulen har nu en oval form, i stället för den fyrkantiga kant-till-kant-modul de haft tidigare. Ryktena om tre kameror på basmodeller verkar varit felaktiga då den har de vanliga två på videon, medan den nya Pixel 9 Pro XL naturligtvis har tre stycken bakre kameror. Skärmstorlekarna sägs vara 6,24” för basmodellen, endast 6,34” för Pro medan XL får en 6,73” skärm.

Foto: Pixophone / Tiktok

Forbes rapporterar att priserna blir:

Pixel 9 128 GB – 899 euro
Pixel 9 256 GB – 999 euro
Pixel 9 Pro 128 GB – 1099 euro
Pixel 9 Pro XL – från 1199 euro

Färgerna för vanliga Pixel sägs vara Obsidian (svart), Pocelain (vit), Cosmo (röd) och Mojito (grön). Pro-modellerna ska förutom vit och svart kunna fås i Hazel (brun) och rosa.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Reparerbar och ombyggbar mobil

Efter uppdatering: Pixel-mobiler kan mäta om du har feber

Därför kan du inte längre höja och sänka volymen med din iPhone

Samsungs nya vikbara mobiler är en stor flopp

Motorola lanserar två nya prisvärda modeller i Edge-familjen

Garmin fēnix får AMOLED-skärm

Nya detaljer om iPhone 16 Pro och 16 Pro Max

Årets mest rosa mobil

ZTE K1 Pro smartklocka för barn

Ladda alla prylar samtidigt

Ladda mobilen på fyra och en halv minut

Styr mobilen med ögonen

Rulla till toppen