TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Stadigare GoPro-filmer

Små kameror är praktiska men inte så enkla att hålla stilla när man filmar. Allt ska bli enklare med Tiffens SteadiCam.

Av / 2014-01-09 - 15:35
Stadigare GoPro-filmer

Ett litet fickstativ förbättrar stabliteten enormt. Man kan hålla kameran stadigt med en hand om man har ett hopfällbart stativ. Manfrotto Pixi är ett exempel på ett sådant praktiskt och billigt stativ som är en riktig problemlösare.

SteadiCam Curve tar konceptet ett snäpp närmare proffsklassen med ett handgrepp och en flexibel vikt som kan böjas för att hamna så att det ger maximal stabilitet.

Det handhållna stativet är avsett för små actionkameror, till exempel GoPro som syns på bilden, och kan användas med alla Hero-modeller i GoPro-serien.

SteadiCam Curve väger 227 gram och finns i flera färger. Det har ett snabblås för handtaget och kostar 100 dollar på Tiffens hemsida.

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen