Nyheter

BeoPlay H7 är en trådlös hörlur med touch-kontroll och lång batteritid.
forfatter

Bang & Olufsen har kompletterat B&O Play-familjen med ännu en medlem. Det handlar om BeoPlay H7, som är trådlös och har ett uppladdningsbart batteri med upp till 20 timmars speltid.

H7 hamnar mittemellan H6 med kabel och trådlösa H8 med aktiv brusreducering. Även i den nya modellen är komforten satt i högsätet – och materialen tillhör lyxklassen.

Öronkåporna och huvudbygeln är av aluminium och öronkuddarna är av memoryfoam, överdragna med mjukt lammskinn. Det utbytbara batteriet räcker till 20 timmars trådlös musik. Och glömmer man att stänga av lurarna så aktiveras batterisparfunktionen automatiskt efter 15 minuter.

Det finns inga knappar på H7. Med enkla rörelser på den beröringskänsliga öronkåpan styr man musiken och tar emot telefonsamtal – och det fungerar även om man har handskar på sig.

bogoplay_h7_2-460x437
Foto: B&O Play. 

BeoPlay-serien vänder sig till en lite yngre kundgrupp än B&O:s traditionella produkter. Kundgruppen beskrivs som ”musikälskare som vill ha de bästa produkterna som erbjuds på marknaden. De är kompromisslöst innovativa, följer inga gränser och är alltid i farten.”

BeoPlay H7 kostar 4 200 kronor och finns i svart och naturfärg.

Vi återkommer med ett test.

bogoplay_h7_1-460x645
BeoPlay H7 finns i svart och aluminium/naturfärg. Foto: B&O Play.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.