TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Sony WH-1000XM5 hörlurar i Smoky Pink

I samarbete med Zara Larsson finns nu en helt ny färg i sortimentet.

Av / 2024-10-06 - 08:01
Sony WH-1000XM5 hörlurar i Smoky Pink

Sony WH-1000XM5 är en uppsättning hörlurar som du ser på många öron på bussen, tåget eller flyget. Sony-lurarna är erkända som några av de bästa brusreducerande hörlurarna på marknaden just nu – kanske de allra bästa. Naturligtvis måste en sådan här produkt mjölkas för allt den är värd, och det är inte ovanligt att populära bästsäljare som denna får lite polish – även om det bara är en ny färg den här gången.

Läs också Äntligen kan du göra detta med Sonys flaggskepp WH-1000XM5 Sony WH-1000XM5 har uppdaterats med nya funktioner, som LDAC och multipoint - på samma gång.
Zara Larsson med Sony WH-1000XM5 Smoky Pink. (Foto: Sony)

Sony WH-1000XM5 i den rosa färgen ”Smoky Pink”

WH-1000XM5 har hittills funnits i färgerna Midnight Blue, Black och Platinum Silver, så det var bara passande att det också fanns en rosa nyans, som Sony lanserar med stor fanfar.

Den nya Smoky Pink-utgåvan har tagits fram i samarbete med den svenska popartisten Zara Larsson och erbjuder (enligt det något vidlyftiga pressmeddelandet) ”…en subtil komplimang till en excentrisk stil, beroende på dina preferenser.” Man fortsätter med att hävda att ”Med felfri finess, finjusterad ljudprestanda och funktion förhöjer WH-1000XM5 Smoky Pink förhållandet mellan stil och ljud.”

Det är stora ord, men vi gissar att många musikälskare är glada över att det nu finns ett rosa alternativ i Sonys portfölj.

Smoky Pink-versionen av WH1000XM5 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat pris på 4 499 kronor. Dessutom finns de trådlösa öronpropparna WF-1000XM5 nu också i rosa.

Annonce

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Här är Audezes vildaste elektrostater

Sony utökar sortimentet av LinkBuds: Öronproppar för ett hektiskt liv

Här kan du hänga dina hörlurar

Den här ger bättre Bluetooth-ljud från din iPhone

Här är Marshalls nya hörlursflaggskepp

Retro men supermodern DAC från FiiO

Här är Genelecs första hörlurar

Billiga trådlösa hörlurar för barn

Professionella hörlurar till bra pris

AirPods får ANC - och AirPods Pro blir en hörapparat

Beyerdynamic utmanar Sony och Bose

Utlovar episkt högupplöst ljud

Rulla till toppen