TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Skullcandy Active: Trådlösa öronproppar för aktiv användning

Skullcandy Active Collection är för dig som kommer att använda öronsnäckorna aktivt och hårt: Push Play Active, Push ANC Active och Sesh ANC Active.

Av / 2024-07-05 - 16:45
Skullcandy Active: Trådlösa öronproppar för aktiv användning

De tre modellerna Push Play Active, Push ANC Active och Sesh ANC Active riktar sig alla till motionärer, hårdföra idrottare eller de som bara vill ha ett par öronsnäckor som de vet tål en del stryk.

Skullcandy Push ANC Active
Push ANC Active. Foto: Skullcandy

Toppmodellen Push ANC Active har en batteritid på upp till 37 timmar med ANC påslaget (7 timmar i öronpropparna), justerbar aktiv brusreducering med fyra mikrofoner och en IP67-klassning för vatten- och dammtålighet. De har även stöd för trådlös laddning och erbjuder personlig ljudanpassning via en egen app.

Skullcandy Sesh ANC Active
Sesh ANC Active. Foto: Skullcandy

Mellanklassmodellen Sesh ANC Active har många av samma funktioner, inklusive ANC och IP67-klassning, men med en något kortare batteritid på upp till 28 timmar med ANC påslaget (7 timmar i öronpropparna).

Skullcandy Push Play Active
Push Play Active. Foto: Skullcandy

För den som letar efter en enklare modell erbjuder Push Play Active en solid batteritid på 34 timmar, med hela 10 timmar i öronpropparna, IP55-klassning mot svett och vatten, och justerbart omgivningsljud (Stay Aware) för att höra din omgivning när det behövs.

Alla modellerna kan snabbladdas i tio minuter för två timmars speltid. De har också stöd för multipunktsparning för enkel anslutning till flera enheter.

Annonce
Läs också Sticker ut Skullcandy Grind True Wireless är gjorda för människor som vill sticka ut. Speciellt om man väljer 420 Haze-utgåvan – en riktig marijuana-hyllning ...
Skullcandy Push Play Active - Nora Vasconcellos
Skateboarder Nora Vasconcellos. Foto: Skullcandy

Push Play Active, Push ANC Active och Sesh ANC Active: Priser och tillgänglighet

Skullcandy Active Collection är tillgänglig nu på skullcandy.eu och hos utvalda återförsäljare. Priserna är 1 158 kronor för Push ANC Active, 927 kronor för Sesh ANC Active och 695 kronor för Push Play Active.

Mer info: skullcandy.eu

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sony utökar sortimentet av LinkBuds: Öronproppar för ett hektiskt liv

Här kan du hänga dina hörlurar

Den här ger bättre Bluetooth-ljud från din iPhone

Här är Marshalls nya hörlursflaggskepp

Retro men supermodern DAC från FiiO

Här är Genelecs första hörlurar

Billiga trådlösa hörlurar för barn

Professionella hörlurar till bra pris

AirPods får ANC - och AirPods Pro blir en hörapparat

Beyerdynamic utmanar Sony och Bose

Utlovar episkt högupplöst ljud

Öppna hörlurar och andra modeller från Belkin

Rulla till toppen