Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Happy Plugs Clip öronproppar

Dessa behöver inte tryckas in i öronen.

Av / 2024-10-16 - 16:56
Happy Plugs Clip öronproppar

Många har fått upp ögonen – och öronen – för en ny typ av öronproppar. Som kläms fast på ytterörat som ett örhänge. Det innebär att man slipper trycka in öronproppar i öronen, vilket kan vara obekvämt för många, och som i sin tur innebär att man kanske inte bryr sig om att ta med sig öronproppar på resan eller till gymmet.

Foto: Happy Plugs

Svenska Happy Plugs Clip är en enkel, billig och bekväm lösning av just den typ som träs på ytterörat och sitter kvar även när du springer på löpbandet.

Den lilla Clip spelar i upp till 20 timmar, om man räknar med batteriet i fodralet. Ljudet uppges vara både kraftfullt och balanserat, och ordentliga mikrofoner ska ge bra samtalskvalitet.

Happy Plugs Clip finns i svart eller vitt. Öronpropparna kommer att finnas till försäljning i butik och online från den 1 november, och priset är rimliga 499 kronor.

Annons
Läs också 10 helt trådlösa öronproppar för en tusenlapp Vilka trådlösa öronproppar är bäst när du hellre spenderar dina pengar på något annat? Och ska man prioritera brusreducering i budgetklassen? Läs vårt test!

Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kläms fast på örat

Trygga JBL-hörlurar för barn

Sonys flaggskeppshörlurar i en ny färg

Här är Audezes vildaste elektrostater

Sony utökar sortimentet av LinkBuds: Öronproppar för ett hektiskt liv

Här kan du hänga dina hörlurar

Den här ger bättre Bluetooth-ljud från din iPhone

Här är Marshalls nya hörlursflaggskepp

Retro men supermodern DAC från FiiO

Här är Genelecs första hörlurar

Billiga trådlösa hörlurar för barn

Professionella hörlurar till bra pris

Ljud & Bild