TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Creative Outlier Go är öppna öronproppar för att uppleva världen

Med Creatives öppna öronproppar kan du följa musiken eller din favoritpodcast utan att vara innesluten i en ljudbubbla.

Av / 2024-07-31 - 12:03
Creative Outlier Go är öppna öronproppar för att uppleva världen

Vissa människor använder hörlurar som en bekväm flykt från distraherande omgivningar. Och så finns det de som inte står ut med att vara avskurna från det som händer runt omkring dem.

Om du tillhör den senare gruppen kan Creative Outlier Go vara öronpropparna för dig. De är så kallade open-ear-hörlurar. Creative lovar att du får stort ljud och oöverträffad ljudkvalitet samtidigt som du kan följa med i vad som händer runt omkring dig.

(Foto: Creative)

Creative Outlier Go har 14,2 mm Neodymium-element och en justerbar passform med öronkrokar i mjuk silikon. Anslutningen sker via Bluetooth 5.4 och batteritiden är upp till 26 timmar totalt. Pressmaterialet anger inte hur länge varje laddning varar.

(Foto: Creative)

Creative Outlier Go har IPX4-klassning, så de tål vattenstänk om du använder dem när du är på språng eller om det regnar på kontoret. Öronpropparna stöder röstassistenter som Siri och Google Assistant.

Läs också De här öronpropparna har en mycket speciell konstruktion Med MEMS-baserade element lovar Creative Aurvana Ace och Ace 2 mer detaljer i din musik, samtidigt som din plånbok blir glad.

Pris och tillgänglighet

Creative Outlier Go finns tillgängliga för köp nu. Priset är 60 EUR (motsvarande cirka 750 svenska kronor) och de finns tillgängliga på nordic.creative.com, där frakten är gratis.

(Foto: Creative)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Billiga trådlösa hörlurar för barn

Professionella hörlurar till bra pris

AirPods får ANC - och AirPods Pro blir en hörapparat

Beyerdynamic utmanar Sony och Bose

Utlovar episkt högupplöst ljud

Öppna hörlurar och andra modeller från Belkin

Dessa hörlurar är inte som några andra

DJ-hörlurar utan sladd

Valnöt och trä: Billiga hörlurar från FiiO

De mest avancerade öronpropparna

Bowers & Wilkins vill vara i din ficka

Googles nya öronproppar är smartare och tystare

Rulla till toppen