TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Air Pro 4: Ny toppmodell från EarFun

Bland "okända" öronproppar är EarFun Air Pro 4 en av de vi har högst förväntningar på.

Av / 2024-08-12 - 15:47
Air Pro 4: Ny toppmodell från EarFun

EarFun har lanserat uppföljaren till en av våra favoriter från förra året, Air Pro 3, så vi är spända på att se vad de nya öronpropparna levererar när vi får in dem för test inom kort. Air Pro 4 verkar höja ribban när det gäller funktioner och ljudkvalitet i prisklassen under 1 000 kronor.

EarFun Air Pro 4 -2-enhanced
Foto: EarFun

Där föregångaren imponerade med stöd för aptX Adaptive och LC3-kodec, tar Air Pro 4 det ett steg längre med aptX Lossless. Detta utlovar CD-kvalitet via Bluetooth – något som vanligtvis är reserverat för mycket dyrare modeller. Dessutom har EarFun uppgraderat den aktiva brusreduceringen, som nu ska kunna minska bullret med upp till 50 dB. Det är 7 dB mer än föregångaren.

Läs också Multitalangen EarFun har en av öronpropparna som kan flest konster på marknaden. Men försöker de för mycket?

Batteritiden har också förbättrats från redan imponerande 9 timmar till hela 11 timmar. Med laddningsfodralet får man totalt 52 timmars speltid. Observera att detta är med ANC avstängt, du bör förvänta dig en minskning på cirka 20 procent med brusreduceringen på.

Vi blev positivt överraskade av hur mycket Air Pro 3 gav för pengarna, med både bra ljud och massor av funktioner och formatstöd. Nu ser det ut som att EarFun tar det hela ännu längre med Air Pro 4. Huruvida EarFun kommer att kunna dra nytta av fördelen med förlustfritt ljud återstår att se.

EarFun Air Pro 4 -02
Foto: EarFun

AirFun Air Pro 4: Tillgänglighet och pris

Air Pro 4 förväntas finnas tillgängliga i butik i augusti, till ett pris av cirka 1 000 kronor (80 dollar). Ljud & Bild återkommer med ett fullständigt test så snart vi får in öronpropparna för test.

Mer info: myearfun.com

Foto: EarFun

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Billiga trådlösa hörlurar för barn

Professionella hörlurar till bra pris

AirPods får ANC - och AirPods Pro blir en hörapparat

Beyerdynamic utmanar Sony och Bose

Utlovar episkt högupplöst ljud

Öppna hörlurar och andra modeller från Belkin

Dessa hörlurar är inte som några andra

DJ-hörlurar utan sladd

Valnöt och trä: Billiga hörlurar från FiiO

De mest avancerade öronpropparna

Bowers & Wilkins vill vara i din ficka

Googles nya öronproppar är smartare och tystare

Rulla till toppen