Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Cobra är en ny spelserie från Razer

Razer Cobra och Razer Cobra Pro är snabba spelmöss som kan användas med båda händerna.

Av / 2023-07-02 - 14:10
Cobra är en ny spelserie från Razer

Spelmöss dyker upp i en stadig ström, men det är sällsynt att det kommer en helt ny produktfamilj. Men det gör det nu från Razer, som presenterar Razer Cobra-serien, bestående av den trådbundna Cobra och den trådlösa Cobra Pro.

Att de nya mössen är svarta kommer inte som en överraskning. Inte heller att de lyser upp i regnbågens alla färger. Men mer anmärkningsvärt är att mössen är symmetriskt konstruerade så att de kan användas med både höger och vänster hand. Nästan åtminstone, eftersom du som vänsterhänt måste klara dig utan de två tumknapparna som bara finns på ena sidan av musen.

Cobra Pro är den mest uppslukande, funktionsrika trådlösa och symmetriska musen som finns tillgänglig idag, säger Barrie Ooi, chef för Razers PC Gaming Division.

Razer Cobra Pro lovar spelare ”en ny nivå av kontroll.” Musen har 10 anpassningsbara kontroller, 5 inbyggda minnesprofiler och 11 individuellt adresserbara Chroma RGB-zoner.

Cobra Pro och Cobra. (Foto: Razer)

Razer Cobra Pro har lånat teknik från Razers andra serier, inklusive Focus Pro 30K optisk sensor, optiska musknappar och HyperSpeed trådlös anslutning.

Annons

Razer Cobra Pro kostar 150 euro (cirka 1 800 kronor) och Razer Cobra kostar 50 euro (cirka 600 kronor). Båda finns att köpa nu.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Razer ger dig örfilar och sparkar dig i r*ven

SteelSeries tillverkar nu öronproppar

Sony OLED i professionell kvalitet

Spelnyheter från Logitech

Äntligen har PS5 Pro lanserats

Första handhållna spelkonsolen en del av Acers spelorgie

Concord floppar och stänger

Snart lanseras PS5 Pro

Samsung med 3D-gamingmonitor... utan glasögon!

Nya tangentbord och mikrofoner för gaming

Spela i din egen stil med JBL

Asus-lavin på världens största gamingmässa

Ljud & Bild