TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Snart kommer Citadel-uppföljaren – Honey Bunny

Mer lekfull spionaction från bröderna Russo - den här gången i Indien.

Av / 2024-08-22 - 08:32
Snart kommer Citadel-uppföljaren – Honey Bunny

Bröderna Russo ligger bakom globala filmsuccéer som You, Me and Dupree, Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War och alla tiders kassasuccé, Avengers: Endgame.

Förra året flyttade de från Disney/Marvel till Jeff Bezos Prime Video, där de medverkade som producenter (och medregissörer) för spionserien Citadel.

Säsong 1 av antologiserien hade Richard Madden (som gick ett mycket olyckligt öde till mötes i Game of Thrones) i huvudrollen som den något förvirrade superspionen, samt Priyanka C. Jonas (Baywatch) som leker sig igenom andlös action, klädd i söt spiondräkt.

Läs också Ny storsatsning på Prime Video! Prime Video bjuder in till spionfejd med storsatsingen Citadel.

Redan den 10 oktober släpps spinoff-serien Citadel: Diana. Några veckor senare är det Prime Video-premiär för den andra säsongen av Citadel, som utspelas i Indien: Citadel: Honey Bunny.

Nu är trailern här!

 

Citadels universum

Vad får man om man tar en rejäl dos Mission: Imposible, kryddar med lite Jason Bourne och James Bond och slutligen lägger till en skvätt Kingsman? Jo, Citadel.

Det superhemliga spionsyndikatet Citadel är i det närmaste en ideell spionorganisation, som sedan den bildades för över 100 år sedan har varit fristående från stater och intressegrupper. De är ett gäng solidariska världsförbättrare som bara vill mänsklighetens bästa och har varit en bidragande faktor i alla större händelser, från Berlinmurens fall till Kubakrisen och Jaltakonferensen.

Citadel: Honey Bunny (Foto: Prime Video)

Citadel, säsong 1 var debuten för en global franchise. Citadel och dess efterföljande serier, som produceras av ”Russo Brothers AGBO”, kommer att förena världen med bröderna Russos berättelser. Varje Citadel-serie kommer att produceras och filmas lokalt.

Läs också Keep Calm and Carry On! En hejdundrande underhållande rövarhistoria om okända krigshjältar uppdrag.

Varje serie i Citadels universum har lokala talanger i huvudrollerna och skapas, produceras och filmas i regionen – vilket resulterar i stilistiskt unika serier med starka kulturella identiteter som är rotade i sina respektive ursprungsländer.

Citadel: Honey Bunny Citadel: Honey Bunny
<
>
Samantha Ruth Prabhu, "Citadel: Honey Bunny" (Foto: Prime Video)

I Citadel: Honey Bunny (2024) ser vi Varun Dhawan och Samantha Ruth Prabhu i huvudrollerna, samt Kay Kay Menon.

Från sammanfattningen av handlingen kan vi läsa följande:

Serien kommer att ta publiken tillbaka till ursprunget för denna internationella, hemliga spionorganisation och fördjupa sig i dess grundande, aktiviteter och framväxt. Allt med Raj & DK:s distinkta och sensationella signatur, som publiken har kommit att älska, njuta av och beundra.

En fängslande berättelse som blandar de pulserande elementen i en häftig spionactionthriller med den hjärtvärmande charmen i en kärlekshistoria, allt i den livliga atmosfären på 90-talet; som kommer att ta publiken på en spännande resa.

Läs också Fortfarande legendariskt kul? Komedilegendaren återvänder till sina rötter – och bjuder på en överraskande underhållande nostalgitripp.

Honey Bunny är regisserad av Raj & DK, med ett manus skrivet av Sita R. Menon. Exekutiva producenter är Russo Brothers AGBO.

Citadel: Honey Bunny har premiär exklusivt på Prime Video i Indien, och i fler än 240 länder världen över, den 7 november.

Citadel: Honey Bunny (Foto: Prime Video)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Allt från "laxdrottningar" till prinsessor dök upp på röda mattan!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Ännu en runda med mordgåtor från New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de första Yellowstone-bilderna!

Väntan är över!

Fucked up?

Max med en nedskalad höstmeny

Se Citadel-trailer

Rulla till toppen