TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Se trailern till The Old Man, säsong 2

I höst återvänder Bridges och Lithgow i gnistrande spionform.

Av / 2024-07-15 - 08:32
Se trailern till The Old Man, säsong 2

Det har gått nästan två år sedan vi senast såg den legendariske skådespelaren Jeff Bridges i sin härliga roll som en åldrande hemlig agent.

The Old Man bygger på en roman av Thomas Perry där vi möter en (till synes) helt vanlig, åldrande änkling som kämpar för att sova på nätterna, med dålig rygg och besvärliga urineringar. Dan Chase (Bridges) lever i ensamhet i sitt gamla hus i en förort till en amerikansk storstad, där den enda sociala kontakten är hans två hundar och hans månatliga besök hos husläkaren.

Dan vaknar ofta av mardrömmar om sin avlidna hustru – som uppenbarligen drabbats av demens på äldre dagar. Vi ser också tecken på att Dan själv börjar stöka till det och glömma saker. Så det är lätt att dra slutsatsen att han är en paranoid gammal tok när han börjar barrikadera huset och sätta upp snubbeltrådar och fällor. Men mr Chase är definitivt inte paranoid.

Läs också Bridges i sitt esse! Jeff Bridges bevisar att ålder bara är en siffra. Han briljerar som pensionerad superspion i miniserien som bygger på Thomas Perrys roman.

När han attackeras och utsätts för ett mordförsök mitt i natten börjar en ny era i Dans liv. Han har blivit upphunnen av det förflutna; och det mörka förflutna biter sig fast igen! Nu jagas han av myndigheterna, FBI, CIA och utländska makter som smyger i bakgrunden. Han måste bryta kontakten med sin dotter, men får kontakt med ett spöke från det förflutna: FBI-agenten Harold Harper (John Lithgow).

När vi lämnade de två åldrande herrarna hade de nått en bräcklig vapenvila och försökte arbeta tillsammans.

Den första teasertrailern för säsong 2 är nu här!

 

Säsong 2 får sin efterlängtade streamingpremiär på Disney+ den 12 september – då de två första (av 8) avsnitten släpps.

Läs också Hurra, en sådan remake! Med nyinspelningen av 1980-talsserien bjuder Disney+ på en av årets mest intressanta TV-upplevelser.
The Old Man, säsong 2 (Foto: Disney+)

Huvudfokus för den andra säsongen kommer att vara den mest intensiva uppgiften för Chase och Harper någonsin: Att rädda Chases dotter från terroristernas klor – med alla medel som krävs!

Vi förväntar oss inget mindre än Bridges och Lithgow i absolut högform.

The Old Man (Foto: Disney+)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de första Yellowstone-bilderna!

Väntan är över!

Fucked up?

Max med en nedskalad höstmeny

Se Citadel-trailer

Sylvester Stallone återvänder till Tulsa

Vad ska barnet heta?

Ny trailer - släpp lös helvetet!

Redo för streamingpremiär

Ny prischock!

Se Kåre Conradi rensa lax!

Rulla till toppen