TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny trailer ger oss en försmak av Joker: Folie à Deux

Den efterlängtade uppföljaren till Joker har premiär den 4 oktober 2024.

Av / 2024-07-26 - 09:01
Ny trailer ger oss en försmak av Joker: Folie à Deux

Oscarsvinnaren Joaquin Phoenix återvänder i titelrollen tillsammans med Lady Gaga som Harley Quinn. Filmen går officiellt upp på biograferna den 4 oktober, men debuterar redan på filmfestivalen i Venedig, som äger rum i början av september. Vi har tidigare sett en teaser-trailer och några bilder på huvudrollsinnehavarna. Och nu är den nya officiella trailern här!

 

Se det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Todd Phillips (@toddphillips)


Joker: Folie à Deux är uppföljaren till ursprungshistorien om Batmans ärkerival. Rollen har gestaltats av många högprofilerade skådespelare (Jack Nicholson, Jared Leto, Heath Ledger) genom åren. Phoenix tolkning är enligt många den bästa och gav honom en Oscar för bästa manliga huvudroll 2020. Filmen fick även en sexa av Ljud & Bilds egen recensent Tor Aaavatsmark.

Läs också Phoenix briljerar! Joaquin Phoenix bevisar ännu en gång att han är en av vår tids bästa karaktärsskådespelare.
Läs också 11 (!) nomineringar till Joker I dag offentliggjordes årets Oscar-nomineringar

Joker: Folie à Deux

Handlingen i uppföljaren – som förväntas vara delvis en musikal – utspelar sig bland annat i Arkham Asylum. Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland och Harry Lawtey står för birollerna, och Zazie Beetz återvänder som Sophie från originalet.

Regissör är Todd Phillips, som även regisserade originalfilmen. Och även om det var tänkt att vara en fristående film, blev nog möjligheten till en uppföljare med Lady Gaga som Harley Quinn svår att tacka nej till. Kolla själv i trailern nedan:

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de första Yellowstone-bilderna!

Väntan är över!

Fucked up?

Max med en nedskalad höstmeny

Se Citadel-trailer

Sylvester Stallone återvänder till Tulsa

Vad ska barnet heta?

Ny trailer - släpp lös helvetet!

Redo för streamingpremiär

Ny prischock!

Se Kåre Conradi rensa lax!

Rulla till toppen