TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu kan du streama CNN på Max

Missade du den verbala boxningsmatchen mellan Trump och Biden? Nu kan du streama nästa presidentkamp på Max.

Av / 2024-09-01 - 00:02
Nu kan du streama CNN på Max

Få, om ens någon, skulle hävda att USA:s nuvarande president Joe Biden gick segrande ur striden med slagskämpen Trump på CNN den 27 juni i år.

Den narcissistiske, notoriske lögnaren Trump fick 81-årige Biden att framstå som en stammande, dåsig och osäker 118-åring.

Läs också Demokratin klarade stresstestet I dag in svärs USA:s 46:e president in och amerikanerna, världen och den fria pressen kan börja lägga en fyra år lång mardröm bakom sig.

Vi känner alla till resultatet: Partiet pressade Biden att avgå och ersatte honom snabbt med sin vicepresident Kamala Haris. Detta blåste nytt liv och spänning i valkampanjen.

 

Om du missade den historiska debatten för att du inte har CNN i ditt kanalpaket, kan Max-abonnenter nu se fram emot kommande debatter och nyhetsuppdateringar dygnet runt om den pågående presidentvalskampanjen.

Läs också Fortfarande hel-MAX? WarnerDiscovery har nu släppt abonnemangspriserna för Max – och de bjuder på några överraskningar.

CNN International blev tillgängligt på Max från och med torsdagen den 29 augusti.

CNN kommer till Max (Foto: Max)

Max Premium-abonnenter kan nu streama CNN International live löpande och nordiska tittare kan följa bevakningen av det kommande presidentvalet, både inför och på valdagen tisdagen den 5 november.

Detta inkluderar ABC News presidentdebatt mellan den tidigare presidenten Donald Trump och vicepresidenten Kamala Harris. Den kan följas live på CNN International den 11 september från kl. 03.00 centraleuropeisk tid. Debatten återutsänds kl. 08.00 och kl. 20.00 samma dag.

Läs också Fortfarande värd sin vikt i guld? Efter två år kommer den svåra andra säsongen. Lyckligtvis är den djärvare, mörkare, större och bättre

Förutom att leverera en bred bevakning av det amerikanska valet kommer Max-abonnenter även att ha tillgång till andra internationella nyheter samt ett brett utbud av programinnehåll inom ekonomi, resor, teknik och livsstil.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Allt från "laxdrottningar" till prinsessor dök upp på röda mattan!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Ännu en runda med mordgåtor från New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de första Yellowstone-bilderna!

Väntan är över!

Fucked up?

Max med en nedskalad höstmeny

Se Citadel-trailer

Rulla till toppen