Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu kan du se Yellowstone i 4K-bildkvalitet

Om fyra veckor släpps det sista kapitlet i Yellowstone - och du kommer att kunna se Rip, Beth & Co. skarpare än någonsin tidigare.

Av / 2024-10-09 - 12:30
Nu kan du se Yellowstone i 4K-bildkvalitet

Streamingtjänsten SkyShowtime, som gjorde entré på den nordiska marknaden för nästan exakt två år sedan, är förvisso inte en av de största på marknaden – men den har mycket guld bland sitt unika innehåll!

Inte minst drivs tjänsten av multigeniet Taylor Sheridan, som förmodligen är mest känd som serieskaparen bakom Yellowstone, men som också ligger bakom serier som:

Jeremy Renner i ”Mayor of Kingstown, säsong 3” (Foto: SkyShowtime)

Det har också bekräftats att Michelle Pfeiffer kommer att få en av huvudrollerna i den kommande uppföljaren Madison.

Läs också Game over! Paramount bekräftar nu att Yellowstone-serien inte får någon fortsättning.

Dessutom erbjuder SkyShowtime filmer från det enastående filmarkivet hos jättarna Paramount och Universal.

Bland dessa finns klassiker som Tillbaka till framtiden-trilogin, Apollo 13, Top Gun och alla Mission: Impossible-filmerna. Vart i hela världen de essentiella Gudfadern-filmerna har tagit vägen är dock ett mysterium…

Annons
Mission: Impossible – Dead Reckoning (Foto: Paramount Pictures)

MEN, sedan lanseringen har tjänsten haft en betydande kvalitetsbrist; det har inte varit möjligt att streama filmer och serier i den bästa bildkvaliteten (4K Ultra HD). Lyckligtvis håller detta nu på att förändras.

Läs också Se Billy Bob Thornton i Landman Det är dags för ännu en spännande serie från skaparen av Yellowstone - med en stjärnspäckad rollista.

SkyShowtime lanserar nu ett nytt Premium-abonnemang

Premium-abonnemanget kommer att vara reklamfritt, med 4K UHD-innehåll och möjlighet till flera samtidiga strömmar och nedladdningar.

SkyShowtime Premium kommer att vara ett tillägg till SkyShowtimes två nuvarande abonnemang: ”Standard med reklam” och ”Standard” (tidigare kallat ”Standard Plus”). Det nya abonnemanget kommer att vara tillgängligt samtidigt på alla SkyShowtimes fler än 20 marknader från och med den 29 oktober i år.

Premium-abonnemanget är reklamfritt och ger tillgång till alla SkyShowtimes Hollywood-blockbusters, nya och exklusiva serier samt lokala originalprogram.

Med möjlighet att streama på upp till fem enheter samtidigt kan hela familjen nu se sina favoritprogram och filmer utan avbrott. Dessutom kan Premium-medlemmar handplocka upp till 100 titlar och titta på dem offline, vilket ger dem tillgång till underhållning när de är på språng.

Läs också Se de första Yellowstone-bilderna! Paramount har släppt de första bilderna från den sista säsongen av Yellowstone.

SkyShowtimes VD, Monty Sarhan, kommenterar den nya satsningen:

Ända sedan starten har SkyShowtime varit engagerade i att erbjuda konsumenterna valmöjligheter och bra underhållning till ett bra pris. Vi har levererat på det löftet – först med abonnemanget Standard med reklam och nu med introduktionen av det nya Premium-abonnemanget. Det senare ger kunderna all den fantastiska SkyShowtime-underhållning de älskar, men med extrafunktioner som flera samtidiga strömmar, flera nedladdningar och ett ständigt växande utbud av 4K UHD-innehåll. SkyShowtime var först med att erbjuda ett reklamfinansierat abonnemang på dessa marknader och med vårt Premium-abonnemang fortsätter vi att leda vägen. Vi är den första streamingtjänsten som erbjuder alla tre abonnemangstyperna – Standard med reklam, Standard och Premium – på alla dessa marknader.

Yellowstone, säsong 5 (Foto: SkyShowtime)

SkyShowtimes portfölj av nya, exklusiva och originella program som lanseras under de kommande månaderna inkluderar A Quiet Place: Day One, Kung Fu Panda 4, Landman, Lioness, säsong 2, Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Darkness, The Day of the Jackal, The Fall Guy och, inte minst, Yellowstone, säsong 5, del II.

SkyShowtime-abonnemangen ”Standard med reklam”, ”Standard” och ”Premium” kommer att vara tillgängliga direkt till konsument via SkyShowtime-appen på Apple iOS, tvOS, Android-enheter, Android TV, Google Chromecast, LG Connected TV och Samsung Smart TV, samt via utvalda distributionspartners på de olika marknaderna och webbplatsen www.skyshowtime.com.

 

Så vad kommer den nya härligheten att kosta?

  • SkyShowtimes ”Premium-abonnemang” kommer att kosta 149 kronor/månad.
  • ”Standard-abonnemanget” kostar 99 kronor per månad.
  • ”Standard med reklam” kostar 59 kronor/månad.

Vi välkomnar innovationen – och anser att tiden var mogen för SkyShowtime att ta detta steg.

Läs också Här ser du Yellowstone! Serieskaparen Talyor Sherdian är bland de hetaste namnen i strömningsbranschen idag - men var (och hur) får du se alla hans eminenta serier?

PS! Nästa vecka kan du läsa om hur det gick till när Ljud & Bilds representant var cowboy för en dag, under ”Yellowstone Cowboy Camp”!

Ljud & Bilds utsände i full träning inför en kommande roll i ”Yellowstone” (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Klassisk Alien - redo för VOD!

Hur dör John Dutton i Yellowstone?

Remake av en förnämlig klassiker!

Äntligen!

Japansk maffiaaction: - Intensiva kampscener

Netflix höjer nu sina priser

Bakom kulisserna!

Kidman + Curtis!

Fler romantiska julförvecklingar på gång

Ingen mer gratis delning på Disney+

Richard Madden i Nesbø-thriller!

Känslorna släpps loss på Disney+

Ljud & Bild