TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Landman – nu är den första trailern här

Det är dags för ännu en spännande serie från skaparen av Yellowstone - med en stjärnspäckad rollista.

Av / 2024-09-06 - 14:13
Landman – nu är den första trailern här

Faktum är att det redan är bekräftat – den efterlängtade del II av Yellowstone, säsong 5, kommer att släppas i höst.

Som vi har skrivit om i otaliga artiklar under det senaste året har det varit fullt krig i Yellowstone-lägret under en längre tid – och det har redan beslutats att seriens största stjärna, Kevin Costner, lämnar serien och att serien kommer att läggas ned efter säsong 5.

Läs också Se de första Yellowstone-bilderna! Paramount har släppt de första bilderna från den sista säsongen av Yellowstone.

Den 14 november återförenas vi med Montanas cowboys, med Taylor Sheridan som seriens skapare – men utan Costner i huvudrollen.

Inte nog med det, mindre än en vecka efter Yellowstone-premiären, den 20 november, blir det ytterligare en seriepremiär av Sheridan: Landman.

Den första trailern är nu här!

 

Och vilket A-lag från Hollywood Sheridan har fått ihop till den här serien!

I huvudrollerna ser vi Billy Bob Thornton (Goliath), flankerad av Jon Hamm (Mad Men) och den oförlikneliga Demi Moore (G.I. Jane).

Jon Hamm och Demi Moore, ”Landman, säsong 1”. (Foto: SkyShowtime)

Landman utspelar sig under oljeboomen i västra Texas och är en modern berättelse om att söka lyckan i oljeriggarnas värld.

Serien är baserad på ”Boomtown”, en podcast i elva delar. Det är en berättelse om borrare ”på golvet” och människor som blir miljardärer över en natt, i en boom som är så våldsam att den omformar klimatet, ekonomin och geopolitiken.

Läs också Definitivt den bästa säsongen I den tredje omgången står fixaren Mike McLusky inför sina största utmaningar i den infernaliska fängelsestaden – och levererar sjuhelvetes säsong.

Förutom Thornton, Hamm och Moore ser vi Andy Garcia (The Godfather part III), Michael Peña (World Trade Centre), Ali Larter, Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan (Yellowstone), Mark Collie och Paulina Chávez.

Michael Peña, ”Landman, säsong 1”. (Foto: SkyShowtime)

Seriens skapare är Taylor Sheridan och Christian Wallace. Landman produceras av Taylor Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman och Stephen Kay.

Läs också Inspelningen har börjat Nu kan vi äntligen se fram emot säsong två av ursprungshistorien om Dutton-dynastin.

De två första avsnitten av serien kommer att läggas ut på premiärdatumet, sedan kommer ett nytt avsnitt att släppas varje onsdag. Den första säsongen kommer att bestå av tio avsnitt.

Landman är det senaste tillskottet i Sheridans växande serieuniversum, som nu inkluderar:

Det har också bekräftats att Michelle Pfeiffer kommer att spela en av huvudrollerna i den kommande uppföljaren Madison.

Läs också Här ser du Yellowstone! Serieskaparen Talyor Sherdian är bland de hetaste namnen i strömningsbranschen idag - men var (och hur) får du se alla hans eminenta serier?

PS. Se den första teasertrailern från Yellowstone, säsong 5, del II här:

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Allt från "laxdrottningar" till prinsessor dök upp på röda mattan!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Ännu en runda med mordgåtor från New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de första Yellowstone-bilderna!

Väntan är över!

Fucked up?

Max med en nedskalad höstmeny

Se Citadel-trailer

Rulla till toppen