TESTER Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Här är trailern till Yakuza: Like a Dragon

Serien som baseras på det populära spelet har premiär på Prime Video den 24 oktober.

Av / 2024-10-06 - 10:01
Här är trailern till Yakuza: Like a Dragon

TV-tittarna har fått ta del av många spännande maffiahistorier genom åren, och nu är det Tokyos undre världs tur. I den nya TV-serien Yakuza: Like a Dragon, som har premiär på Amazon Prime Video den 24 oktober, får vi en inblick i yakuzans våldsamma vardag.

Yakuza: Like a Dragon. (Foto: Prime Video)

Tar med oss in i Yakuzans värld

Serien är baserad på den populära spelfranchisen Yakuza, som har släppts på olika spelplattformar sedan 2005. Den skildrar livet för de orädda men passionerade yakuzagangsters och människor som bor i det enorma nöjesdistriktet Kamurochō (ett fiktivt område som inspirerats av det våldsamma Kabukichō-distriktet i Shinjuku i Tokyo, Japan).

I serien får vi bland annat lära känna huvudpersonen Kazuma Kiryu, som dras tillbaka in i yakuzans värld efter att ha levt ett lugnt liv i tio år. Berättelsen spänner över två tidsperioder (1995 och 2005), med lojalitetskrig, förräderi och familjeintriger inom den brutala Tojo-klanen, som är bekant från spelserien.

Kazuma Kiryu, spelad av Ryoma Takeuchi. (Foto: Prime Video)

Jag är verkligen hedrad över att få möjlighet att spela rollen som Kazuma Kiryu, en älskad karaktär och spelserie. Jag kände starkt att jag var villig att sätta mitt liv på spel. Publiken kommer att njuta av seriens mänskliga drama och konflikten som utspelar sig kring Kazuma Kiryu. Kolla dessutom in Kiryus intensiva stridsscener med draktatueringen på ryggen! – Ryoma Takeuchi

De tre första avsnitten släpps den 24 oktober 2024, följt av de tre följande avsnitten den 1 november. Serien har höga förväntningar bland fansen, eftersom den utlovar trogna återskapningar av många ikoniska scener från spelen.

Annonce

Vem vet, kanske kan det här bli en ny seriesuccé för Prime Video, precis som The Last of Us har varit för HBO och MAX?

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Netflix höjer nu sina priser

Bakom kulisserna!

Kidman + Curtis!

Fler romantiska julförvecklingar på gång

Ingen mer gratis delning på Disney+

Richard Madden i Nesbø-thriller!

Känslorna släpps loss på Disney+

Ny trailer från Yellowstone-skaparen

And the Emmy goes to...

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Allt från "laxdrottningar" till prinsessor dök upp på röda mattan!

Rulla till toppen