Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Deezer Elite nu för Sonos

Nu kan man strömma högkvalitativ musik även från Deezer

Av / 2015-02-11 - 12:13
Deezer Elite nu för Sonos

Den franska musiktjänsten Deezer har vi tidigare skrivit om och vi upplevde dem som en uppstickare värd att hålla ögonen på. Och förra året lanserade de Deezer Elite för lyssnare som inte vill ha sönderkomprimerad MP3-musik.

Deezer Elite strömmar musiken i FLAC-format som är ett förlustfritt format. Dessutom i 1411 kbps jämfört med MP3 som sällan går över 320 kbps, vilket ger CD-kvalitet.

Och nu blir det ännu enklare att njuta av den hemma. Som en exklusiv partner lägger Sonos nu till tjänsten i sitt utbud av musiktjänster.  Detta rullas ut i 150 länder den 19 mars.

Har man redan Deezer Premium+ i sin Sonos får man Elite på köpet vid helårsprenumeration. Priset för nya användare kommer tillkännages vid premiären.

www.deezer.com

Annons

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Slutet för MQA i Tidal

Här är "Spotify GPT"

ABBA i Atmos-format

Från The Bear till Bruce Springsteen!

Nu kan du länka till alla musiktjänster på en gång

Apple: Mixa i Dolby Atmos, få mer betalt!

Nu kan du mixa in Volvoljud i din musik

Spotify-appen förnyad

The Boss kommer tillbaka!

U2 intog Vegas med stor framgång

Väcker Elvis till liv

Vill skanna din hjärna med Atmos-ljud

Ljud & Bild