Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nu kommer Samsung Galaxy S5

24:e februari lanserar Samsung sin nya toppmodell på ett stort pressmöte i Barcelona.

Av / 2014-02-04 - 14:54
Nu kommer Samsung Galaxy S5

En av årets stora mobilsläpp rycker allt närmare. Om bara ett par veckor går Mobile World Congress av stapeln i Barcelona och på kvällen den 24:e kommer de flesta av journalisterna att stå på kö till Centre Convencions Internacional Barcelona, när Samsung slår upp dörrarna till “Samsung Unpacked 2014 Episode 1”.

Även om Samsung inte officiellt har bekräftat att Galaxy S5 är kvällen stora huvudnummer så är den stora 5:an på inbjudan knappast ditsatt av en slump, så därför kan vi nog utgå ifrån att det är Samsungs kommande flaggskepp som kommer att se dagens ljus för första gången om mindre än tre veckor.

페이지 1

Ljud & Bild finns naturligtvis på plats under lanseringen i Barcelona och du kommer att kunna läsa om Samsungs nyheter samt om våra första intryck av produkten eller produkterna här på ljudochbild.se. Livechat ger vi oss inte på eftersom vi har bittra erfarenheter av den eländiga internetuppkoppling som alltid råder vid sådana här evenemang.

Samsung Galaxy S5 kommer förmodligen att kosta lika mycket som föregångaren och dyker upp i butikerna i april. Telefonen får precis de specifikationer som ryktena har gjort gällande (5,25-tums Super AMOLED-skärm, 2560 x 1440-upplösning, Snapdragon 805-processor, Android 4.4 KitKat), och dessutom ska Samsung ha uppdaterat sitt så kallade TouchWiz-gränssnitt, som numera påminner mer om Windows Phone 8 med dynamiska fält – vilket vi såg för första gången på CES-mässan i Samsung Galaxy NotePRO.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen