Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nu kommer OnePlus 3

Om två veckor kommer du att kunna köpa efterträdaren till marknadens bästa budgetmobil. Och den här gången behöver du ingen inbjudan.

Av / 2016-06-01 - 22:23
Nu kommer OnePlus 3

Kinesiska OnePlus är kända för att ha låga priser på riktigt bra mobiler som OnePlus 2 och OnePlus X. Samt för sitt system med inbjudningar som begränsade vem som kunde köpa de eftertraktade telefonerna på företagets hemsida – det enda stället där de fanns att köpa.

Men när nya OnePlus 3 ser dagens ljus 14 juni så kommer alla att kunna beställa mobilen, för systemet med inbjudningar är avskaffat. Det meddelade OnePlus i dag på sin blogg. Det betyder att inte bara OnePlus 3, utan alla framtida produkter, kommer att kunna köpas på helt vanligt sätt.

Men allt är inte helst som vanligt. När OnePlus 3 lanseras om ett par veckor så görs det nämligen i Virtual Reality! OnePlus har öppnat en online-butik i VR som heter The Loop och för bara en vecka sedan förärade företaget sina 30 000 snabbaste kunder med vart sitt VR-headset. Kunderna behövde bara betala för frakten för att få ett headset innan lanseringen av den nya mobilen. Det går fortfarande att hitta VR-glasögonen på hemsidan, men de finns inte i lager för tillfället.

Så när presentationen av OnePlus 3 börjar klockan 18:30 så kan man följa med om man har laddat ner The Loop-appen och har ett VR-headset – antingen OnePlus eget eller vilket annat som helst som fungerar med Android-mobiler. Och inte nog med det. Alla som är med på lanseringen kan köpa den nya mobilen direkt, medan alla andra måste vänta i två timmar tills presentationen är avslutad.

OnePlus har officiellt bekräftat att det kommer en ny modell, men allt vi vet om specifikationerna bygger på rykten. Väldigt detaljerade rykten:

  • Snapdragon 820-processor
  • 4 eller 6 GB RAM
  • 32 eller 64 GB lagring
  • 5,5-tums Full-HD AMOLED-skärm
  • 3000 mAh-batteri
  • 16 Mp-kamera
  • Mått: 152,6 x 74,7 x 7,3 mm
  • Vikt: 160 gram
  • Färg: Light gray, svart och guld

Prisen förmodas hamna på 300 dollar.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen