Isaw EXtreme säljs med en hel del fästen och anordningar. Undervattenshuset är vattentätt ner till 60 meter men kan förvandlas till ett allvädershus med öppen lucka för att ge ett bättre ljud. I kartongen ligger också ett metallskelett som gör det enklare att komma åt knappar och funktioner, men som inte gör kameran väderskyddad.
Ett självhäftande fäste för ojämna underlag ingår, och tre för plana ytor (varav ett har en extra stor klisterlapp). Här finns också flera olika vinkelfästen och ett lite högre fäste som får upp kameran från underlaget. Skruvfäste till universalstativ finns också. Andra fästen för exempelvis cykelstyre, sele och sugkopp kan köpas separat.
Användning
Inbyggd LCD-sökare gör kameran enklare att använda till vardags. Eller så kan den styras från mobil-appen via kamerans inbyggda wifi. Bild-överföringen fungerar även i maximal upplösning, men inställningar som upplösning och timelapse måste göras på själva kameran och inte från appen.
Isaw EXtreme kan inte sägas vara stor och tung, men den inbyggda sökaren tar en del plats och gör detta till en av de större actionkamerorna. Framför allt när den sitter i huset. Sökaren har låg ljusstyrka så i dagsljus kan det löna sig att använda appen.
Kameran har bildsensor från Sony men har faktiskt en skarpare bild än Sony HDR-AS30 och en riktigt hög detaljnivå. Föremål vid horisonten är till och med snäppet skarpare än med GoPro. Färgmättnaden är fin och kameran fungerar bra även inomhus. Både ljusa och mörka scener går fint, men på grund av begränsat kontrastomfång är bilden lite för mörk om man filmar i svagt motljus från solen. Inte i närheten av lika mörk som med Panasonic, men inte heller lika bra som de bästa.
Kameran saknar elektronisk bildstabilisering och bör monteras fast stadigt. Det finns också mycket bra programvara för detta, till exempel VirtualDub Deshaker.
Ljudkvaliteten dras med ett hörbart susande och är inget att skriva hem om.