Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Så blir Samsung Galaxy S6

Specifikationerna för Samsungs nästa Galaxy S har läckt ut på nätet

Av / 2014-12-07 - 20:57
Så blir Samsung Galaxy S6

Det är ingen hemlighet att Samsungs misslyckande med Galaxy S5, som till och med ledde till att huvuden rullande, sätter stor press på nästa Galaxy S-modell. Det sägs till och med att kodnamnet för den är Project Zero, vilket antyder att man börjar om från början med en helt ny design.

Troligen handlar det om en mer exklusiv design med unibody-skal i aluminium, vilket hämtar detaljer från Galaxy Alpha som kändes betydligt lyxigare än Galaxy S5. Det ryktas också om att S6 ska släppas i två varianter. Den andra ska ha samma böjda kant som Galaxy Note Edge, och följaktligen heta Galaxy S6 Edge.

Det har tidigare läckt vissa nyckeluppgifter om mobilen, men nu har alla specifikationer läckt ut. Om vi får tro på dem kommer S6 att få en monsterskärm på hela 5,5 tum och en Quad HD (2560 x 1440) upplösning, en 20 megapixels kamera med autofokus-teknik från systemkameror, 64-bitars Exynos 7420/Snapdragon 810 processor, 3 GB minne och upp till 128 GB lagring. Den kommer även fortsättningsvis vara vattentålig och ha fingeravtrycksläsare, samt en ytterst batterisnål krets för positionering.

Galaxy S6 förväntas lanseras i början av nästa år. (Bilden är en spekulation)

Här är alla specifikationer

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Här är HMD:s egna mobiler

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen