Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nu kan du se Hank Moody på HBO

HBO Nordic och Showtime slår sina påsar ihop vilket ger HBO betydligt fler TV-serier.

Av / 2014-05-26 - 09:37
Nu kan du se Hank Moody på HBO

HBO Nordic, som främst har satsat på egenproducerat material, med Game of Thrones som kronjuvel, har ingått ett flerårigt avtal med CBS Studios om material från Showtime.

Showtime ligger bland annat bakom TV-serierna Penny Dreadful, Ray Donovan, The Affair, Dexter, Nurse Jacky och själva russinet i kakan, Californication med vår favorit Dave Duchovny som den fullständigt ansvarslöse författaren med sprit- och kvinnoproblem. Hans kvinnoproblem består av att han i stort sett MÅSTE gå i säng med varenda representant för det täcka könet.

Efter sju säsonger läggs Californication ner, men nu går det alltså att strömma Hank Moody och Charlie Runkle dygnet runt. Ljud & Bild applåderar!

SHOW_100m_100y-2

Bland de nya serierna är höstens stora satsning Penny Dreadful. HBO Nordic börjar visa serien, med bland annat Eva Gren och Timothy ”James Bond” Dalton i rollerna (och Sam Mendes som producent) i dag måndag. Det är en rysarserie vi inte vill missa!

Fransyskan Eva Green har huvudrollen i Penny Dreadful. Vi har bland annat sett henne i Den gyllene kompassen som Bond-brud i Casino Royale.

eva-green-hairstyles2

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Gängkriget fortsätter

Vill tillbaka i sadeln!

Högerextrem valmanipulation!

Se Robert Downey Jr. i en ny spionserie!

Premiär igår!

Yellowstone lever!

Kommande höjdpunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailern!

Premiär idag!

Känslorna är tillbaka!

Netflix slår tillbaka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen