Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

B&O Play-familjen växer

En ny potentiell trådlös hörlursmästare med brusreducering är på väg ut till butikerna.

Av / 2016-12-01 - 11:03
B&O Play-familjen växer

Beoplay H9 är naturligtvis trådlösa och kombinerar over-ear-designen från Beoplay H7 med Active Noise Cancelling-tekniken (ANC) från Beoplay H8. Det handlar alltså om de tre mest eftertraktade egenskaperna för hörlurar just nu, vilket lär göra H9 till ett perfekt resesällskap. Det ska bli intressant att sätta dem på huvudet och ta reda på om de kan peta ner de populära ANC-kungarna Bose från tronen.

Bra komfort och snygga material
Precis som de mindre modellerna i serien är H9 byggda för att vara sköna att ha på huvudet. De är gjorda av samma material och har samma höga byggkvalitet. Bygeln består av en lätt aluminiumram som är överdragen med oxskinn och öronkuddarna har lammskinn med minnesskum (memory foam) som gör att de anpassar sig efter lyssnarens öronform.

Enligt B&O Play tar det bara tre timmar att ladda upp batteriet helt och hållet, vilket räcker till upp till 14 timmars trådlös brusreducering. Och allt är inte kört om batteriet tar slut. Du kan antingen byta ut det mot ett nytt, om du har köpt ett sådant, eller stoppa i en vanlig ljudkabel. En strömsparande funktion stänger av lurarna om du glömmer av det.

Pris och tillgänglighet
Beoplay H9 finns i två färger: Black och Argilla Grey. De kostar 4 900 kronor och då ingår tygpåse, laddkabel och ljudkabel. Hörlurarna släpps i början av december.

Läs mer på B&O Plays hemsida.

Mikael Hansen
(f. 1982): Frilansjournalist på L&B Home. Mikael började som teknikjournalist på Gamereactor 2006. Därifrån gick han vidare till GEAR magazine, där han också fick stor erfarenhet av att stå framför kameran. En magisterexamen senare återvände han som journalist på Ljud & Bild och senare som redaktör för TechRadar. Mikael skriver om allt från datorer och mobiltelefoner till smart home, ljud och gaming.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

Brusreducerande proppar från OnePlus

Prisvärda proppar från Redmi

Hörlurar läser dina tankar

Trådlösa öronproppar till jul: De 10 bästa köpen

0
Rulla till toppen